Sa shpesh duhet të pastrohemi?

Prishtinë | 26 Nën 2018 | 16:53 | Nga Ekonomia Online

Pastërtia është mënyra më e mirë për të mbajtur shëndetin tonë në nivel.

Por se sa shpesh duhet të pastrohemi, kjo varet nga aktivitetet tona ditore.

Nëse merremi me aktivitete fizike numri adekuat i larjes së trupit është çdo ditë.

Një gjë tjetër që luan rol është edhe lloji i fytyrës, si dhe shamponi që e përdorim për larje.

Gjatë larjes është me rëndësi që uji të mos jetë tejet i ngrohtë, pasi që heq të gjitha mikroorganizmat që e ruajnë lëkurën tonë.

Mirëpo në fund numri ideal për pastrim llogaritet 2 deri ne 3 herë në javë.

Related image

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme