Sa ujë duhet të pini bazuar në peshën tuaj trupore

Prishtinë | 12 Qer 2017 | 18:28 | Nga

UJI KA NJË RËNDËSI TË VEÇANTË PËR SHËNDETNI TONË, PO ASHTU SASIA QË KONSUMOHET.

Shtrohet pyetja sa ujë në ditë duhet konsumuar? Disa thonë se duhet pirë 2 litra ujë në ditë, disa thonë se nuk duhet domosdo të jetë uji, por çfarëdo pije tjetër jo alkoolike, mirëpo, lëngjet dhe pijet e tjera nuk mund të zëvendësojnë ujin.

Këshillojmë që në ujë të hidhni disa feta trangulli pasi do jetë shumë më i shijshëm dhe më i këndshëm.

Por, sa ujë duhet të pini gjatë ditës varet nga pesha juaj.

duhet

Të ngjashme