Shallet trendi për këtë dimër

Prishtinë | 20 Jan 2019 | 17:42 | Nga Ekonomia Online

Dimri sjell të ftohtin, si pasojë e kësaj njeriu ndjen nevojën që të vishet më trashë.

Pos rrobave të trasha njeriu fillon të bartë kapele dhe shalle që të jetë i ngrohtë.

Kështu dizajnerët çdo vit rimodelojnë modelet të ndryshme të shalleve.

Këtu më poshtë keni disa nga modelet e shalleve që janë trendi për këtë dimër:

Të ngjashme