Shkrepjet fantastike që tregojnë botën nga ajri

Prishtinë | 11 Kor 2019 | 08:13 | Nga Ekonomia Online

Ovi D. Pop është fotograf me përvojë – për 20 vjet ka bërë shumë shkrepje nëpër botë.

Gjatë kësaj kohe ai ka arritur të botojë shtatë pbrmbledhje me fotografi, shumë kartolina dhe libra xhepi që pasqyrojnë aktivitetin e tij fotografik, transmeton Klan Kosova.

Për krejt punën e tij fantastike, fotografi Ovi D. Pop, ka marrë edhe shumë çmime ndërkombëtare.

Disa nga fotografitë më poshtë:

Dead Or Alive
Four Seasons
Uvac
Alone
Loosing My Religion
Divided
Pin
Weather Snake
Parking
Colours Of Autumn
Hot Tuscany
Low Jump

Të ngjashme