Shpikjet që lehtësuan jetën e grave

Prishtinë | 25 Nën 2020 | 00:18 | Nga Ekonomia Online

Robotët në shtëpi dhe telefonat e mençur janë krijuar për të bërë më të lehtë jetën tonë.

Por sidoqoftë ka edhe gjëra më të vogla për të cilat kanë nevojë gratë.

Kështu disa dizajnerë menduan edhe për këto probleme të vogla, ata krijuan produkte të cilat iu lehtësuan grave jetën.

Këtu më poshtë keni disa prej shpikjeve që Bright Side i ka në një artikull:

Mburojë e fytyrës që përdoret për ruajtjen e grimit

Mbajtëse e llakut për ngjyrosje të gishtave

Qerpikë magnetik

Krehër ku mund të fshihen para

Jastëk të gjumit për rehati gjatë shtatzënisë

Sfungjerë për pastrim të brushave të grimit

Karrocë e blerjes me kalkulator

Shall me gjep të fshehur

Të ngjashme