Si është të jetosh në kushte ekstreme të motit?

Prishtinë | 24 Nën 2022 | 22:17 | Nga Ekonomia Online

Nga shkrirja e papuçeve në asfalt deri te misri që çel nga i nxehti për t’i ngrirë komplet fytyrat dhe automjetet nga bora e pakalueshme – moti vazhdon të na befasojë.

Kjo mund të duket si kaos i padurueshëm për disa, por të tjerët janë mësuar se si të merren me të.

Asnjë kusht i motit nuk mund t’i ndalojë së shikuari lojën e tyre të preferuar – madje duket sikur gjejnë bukurinë në të.

A do të ishit në gjendje të bënin të njëjtën gjë edhe ju?

Të ngjashme