Si të resetoni iPhone-in tuaj kur pulla Home nuk funksionon

Prishtinë | 24 Gus 2019 | 16:51 | Nga Ekonomia Online

Nuk ka asnjë pullë ‘home’ për të klikuar dhe kemi ngecur në faqen e përshëndetjes, pas formatimit.

Jo, nuk duhet patjeter të zëvendësojmë pullën ‘home’.

Si të konfiguroni iPhone-in tuaj kur butoni juaj ‘Home’ nuk funksionon

Lidhni iPhone tuaj, me një kompjuter me iTunes të instaluar.

Në iTunes, zgjidhni pajisjen tuaj (Your Device).

Nga kutia Summary, kliko ‘Configure Acessibility; në sektorin ‘Options’ në fund.

Zgjidhni ‘Voice Over’ dhe klikoni OK.

Klikoni dy herë në ‘Press Home’ në telefon për të hapur tekstin.

Pasi të keni kaluar faqen e parë, mund të përparoni në pjesën tjetër të hapave pa aktivizimin e ‘Voice Over’.

Të ngjashme