Si të themi “TË DUA” në 50 gjuhë

Prishtinë | 12 Shk 2017 | 20:24 | Nga

Dita e Shën Valentinit është në prag dhe njëra nga fjalët që do të thuhet më së shumti në këtë ditë është “Të dua”.

Për të siguruar që të gjithë të dashuruarit e botës të kuptohen qartë në Ditën e Shën Valentinit, flowercard.co.uk ka bërë një “grafikë informuese” si të thuhet “Të dua” në 50 gjuhë të ndryshme. Këtu nuk mungon as shqipja.

Krahas shkrimit, sajti britanik ka dhënë poshtë dhe shqiptimin.

Lexo dhe zbulo si të përhapësh dashurinë në gjithë botën.

1

2

3

4

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme