Si t’i dekoroni muret në mënyrë kreative

Prishtinë | 20 Maj 2020 | 21:30 | Nga Ekonomia Online

Kush e ka thënë që e vetmja mënyrë për t’i dekoruar muret janë pikturat dhe kornizat?

Me pak shije dhe fantazi mundeni t’i dekoroni muret e shtëpisë tuaj edhe me mënyra të tjera, të cilat mund të jenë më zbavitëse se ç’mund ta mendoni.

Nga letra tradicionale e mureve deri tek vijat gjeometrike të cilat duken sikur lëvizin, nga tapetet e varur në mur deri tek qielli me yje dhe romantik, instrumente muzikore të transformuara ne mbajtëse vazosh.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme