Sinjalet që trupi çon kur keni mungesë të Vitaminës C

Prishtinë | 13 Shk 2020 | 23:21 | Nga Ekonomia Online

Vitamina C është jashtëzakonisht e rëndësishme për shëndetin e trupit tuaj.

Ju duhet të merrni sasinë e duhur të saj në secilën ditë, sepse, ndryshe nga vitaminat e tjera, vitamina C nuk qëndron në sistemin tuaj për një kohë të gjatë.

Mungesa e saj në trupin tuaj – ndikon në cilësinë e ulët të jetës – por gjithçka mund të ndryshojë duke shtuar  mjaftueshëm vitaminë C në dietën tuaj, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë shenjat që ju tregojnë se keni mungesë të kësaj vitamine.

Mishrat e dhëmbëve shpesh janë të fryrë dhe gjakosur.

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C
10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C
10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C
10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

Ju keni dhimbje të shpeshta të nyjeve.

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

Imuniteti juaj është i dobët.

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

Ju keni fituar peshë pa ndonjë arsye të dukshme.

Ju ndjeheni të përgjumur dhe të lodhur gjatë ditës.Lëkura juaj duket e thatë.

10 Early Signs Your Body Is Running Out of Vitamin C

Të ngjashme