Studiuesit këshillojnë, konsumoni akullore çdo mëngjes

Prishtinë | 06 Gus 2017 | 08:05 | Nga

Studiuesit së fundmi kanë këshilluar pacientët e tyre për konsumimin e akullores çdo mëngjes. Sipas tyre, aftësia e saj kuruese qëndron tek truri juaj, duke e bërë të funksionojë shumë më mirë. Të paktën kështu flasin studiuesit japonezë.

Giosichiko Koga, profesor në Universitetin e Tokios, bëri eksperimentin e mëposhtëm:

Ai i tha një grupi studentësh për të ngrënë akullore sapo të zgjoheshin, disa të tjerëve asnjë gjë dhe një grupi tjetër, u tha të konsumonin vetëm ujë.

Grupi që hëngri akullore dha rezultate shumë më të mira dhe të shpejta, kur u pyetën për të zgjidhur disa probleme, ndërsa grupet e tjera nuk kishin të njëjtat rezultate.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme