Tatuazhet e kohës moderne

Prishtinë | 11 Gus 2019 | 16:52 | Nga Ekonomia Online

Arti i tatuazheve është i vjetër sa historia.

Sipas Bright Side, mumja më e vjetër njerëzore e Evropës ,Otzi Iceman, e cila jetoi nga viti 3370 para Krishtit deri në vitin 3100 para Krishtit, besohet të ketë pasë 61 tatuazhe.

Sot, tatuazhet janë shumë më të sofistikuar dhe një teknikë me bojëra uji është një nga stilet më të spikatura të tatuazheve, që nënkupton krijimin e kryeveprave të mirëfillta me ngjyra në një trup njerëzor.

Këtu më poshtë keni disa prej tatuazheve të këtij lloji:

Të ngjashme