Të gjithë e adhurojnë sepse është nuanca më elegante: Ngjyra më e kërkuar e llakut për vjeshtë dhe dimër

Prishtinë | 27 Sht 2018 | 15:27 | Nga

Tashmë është zgjedhur ngjyra më e mirë dhe më e bukur e llakut për thonj për periudhën në vijim, mirëpo do t’u pëlqejë sepse kombinohet mirë me çdo gjë.

Meqë po na vjen moti i ftohtë, të gjithë jemi në kërkim për tone paksa më errëta të cilat do të na shkojnë mirë me gardërobën e vjeshtës apo të dimrit.

Ndoshta do t’ju pëlqejë, mu si edhe ne ngjyra aktualisht më e popullarizuar e llakut të cilën e adhurojnë femrat e gjithë botës.

Manikyrin e famshëm të kuq dhe bordo këtë sezon e ka zëvendësuar nuanca nude, e cila ishte e popullarizuar sezoneve të kaluara, mirëpo tani duket që kanë ardhur pesë minutat e saj, sepse këtë nuancë do ta shohim bash gjithkah.

View this post on Instagram

Life is not perfect but your nails can be ??

A post shared by Fay Constantinides (@beauty_blends_) on

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme