Ushqimet me kalcium që forcojnë eshtrat

Prishtinë | 07 Gus 2018 | 13:51 | Nga

Ushqimet thelbësore për shëndetin tonë, janë ato të pasura me kalcium. E më të shëndetshme bëhen kur këto ushqimet janë të kombinuara në përbërje me magnez apo me hekur.

Këto lloj produktesh, të cilat janë të pasura me kalcium janë të dobishme për shëndetin e mirë të dhëmbëve dhe kockave.

Ja një listë e ushqimeve të cilat përmbajnë kalcium:
– Qumështi dhe nënproduktet e tij
– Vezët
– Peshku dhe frutat e detit
– Frutat e thata
– Perimet
– Sallatat.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme