“Vajzat e këqija” janë më të lumtura

Prishtinë | 12 Gus 2018 | 15:30 | Nga

Jill P. Weber, një psikolog nga Washington, thotë se vajzat që kur janë në një moshë shumë të vogël mundohen që të bëjnë të lumtur këdo që i rrethon.

Ato mësojnë sjelljet e mira më lehtë dhe dëgjojnë lavdërime më shpesh.

Më vonë, në moshë madhore, femrat vazhdojnë të kërkojnë prova të mirësisë së tyre, dhe kjo gjë zakonisht dëmton lumturinë e tyre.

Por, ka edhe “vajza të këqija” në rrethin e tyre.

Ato vajza të cilat interesohen më shumë për lumturinë dhe rehatinë e tyre.

A duhet të jemi dhe ne si ato?

Ja cilat janë disa nga gjërat që “vajzat e këqija” bëjnë dhe i bën ato të ndihen më të lumtura se “vajzat e mira”…

1. Ato flenë mirë

2. Nuk kanë turp të shfaqin hobit e tyre.

3. Nuk vuajnë nga një dashuri e pashpërblyer.

4. Ato ikin nga mbledhja nëse të tjerët janë me vonesë.

5. I shprehin pakënaqësitë e tyre menjëherë.

6. Nuk kanë frikë ta acarojnë mamanë e tyre.

7. Ato nuk ankohen për fëmijët e tyre.

8. Nuk i zbatojnë idetë e tyre në mënyrë perfekte.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme