Veshkë të sëmura, këto simptoma mos i injoroni

Prishtinë | 01 Dhj 2021 | 23:50 | Nga Ekonomia Online

Çdo ditë mendja e njeriut përpunon informacione të shumta dhe trupi kryen mijëra veprime.

Të jetosh në këtë botë dinamike ka mundësi që njeriu edhe i injoron disa mesazhe që trupi i dërgon të ju.

Dhe pasojat e moskomunikimit me trupin dhe reagimit ndaj këtyre sinjaleve mund të jenë drastike.

Më poshtë është një listë e simptomave që tregojnë se veshkat tuaja nuk funksionojnë siç duhet.

Nuk bëni gjumë të rehatshëm

Keni dhimbje koke, lodhje dhe humbje të imunitetit

Keni lëkurë të thatë

Ënjte të këmbëve dhe duarve

Keni dhimbje në fundshpinë

Tension të lartë të gjakut

Dhe ndryshime në urinim

Të ngjashme