42 foshnja kanë lindur vetëm gjatë ditës së martë

Prishtinë | 13 Dhj 2017 | 14:36 | Nga

Në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, gjatë ditës së martë kanë lindur 42 foshnje. Dy nga 40 nëna kanë sjellë në jetë fëmijë binjakë.
Sipas raportit të Klinikës, 23 nëna kanë lindur djem dhe 19 kanë lindur vajza.

Me operacion cezarian kanë sjellë në jetë fëmijët e tyre 19 gra. 14 nga 40 nëna kanë lindur për herë të parë gjatë ditës së djeshme.

Të ngjashme