Abuzohet nga shoqëria pasi ka 20 gishta të këmbës dhe 12 të dorës

Prishtinë | 25 Nën 2019 | 08:19 | Nga Ekonomia Online

Kumar, një grua 63-vjeçare nga India, ka jetuar tërë jetën me paragjykime në lidhje me numrin e gishtave të këmbës dhe të dorës.

Ajo është lindur me anomalinë e polidaktilisë, gjë që ka bërë që të ketë 12 gishta të dorës dhe 20 të këmbëve.

Për shkak të pamundësisë financiare për t’iu nënshtruar operacioneve, gruaja ka jetuar kështu qe 63 vite.

Si pasojë e kësaj, fqinjët e saj e kanë quajtur “shtrigë”.

Ajo detyrohet që të mos dalë jashtë ambientit shtëpiak, në mënyrë që të shmangë konfrontimin me të tjerët./GE

Woman born with extra toes and fingers

This woman is abused by her community for being born with 20 toes and 12 fingers!

Gepostet von Daily Mail am Samstag, 23. November 2019
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme