AGK dënon gjuhën e përdorur ndaj gazetarëve nga deputeti Milaim Zeka

Prishtinë | 11 Sht 2017 | 11:56 | Nga

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës e dënon gjuhën e përdorur nga ish-gazetari, tani deputeti i Kuvendit të Kosovës Milaim Zeka ndaj gazetarëve Parim Olluri dhe Vehbi Kajtazi nga Insjader.

“Gjuha akuzuese e përdorur nga deputeti Milaim Zeka nuk përkon me punën dhe misionin që ka një deputet”, thuhet në reagim.

AGK-ja konsideron se deputeti Zeka duhet të përfaqësojë dënjësisht interesin qytetarë e jo të shndërrtohet në akuzues të mediave dhe gazetarëve në vend.

“Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës kërkon nga deputeti në fjalë që t’i ndalojë akuzat ndaj ish-kolegëve gazetarë dhe të angazhohet në vendosjen e raporteve profesionale me ta”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme