AGK shpreh shqetësim për tentim-hyrjen me dhunë në zyrat e “Botapress”

Prishtinë | 30 Kor 2021 | 19:31 | Nga Ekonomia Online

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës është njoftuar të premten se një person i panjohur ka tentuar të futet me dhunë në zyrat e portalit online “Botapress”.

AGK shpreh shqetësim për këtë akt ndaj kësaj medie, dhe fton Policinë e Kosovës që ta hetojë me prioritet rastin, në mënyrë që gazetarët të kenë ambient të sigurt të punës.

Gjithashtu, AGK-ja pret që Policia të zbardhë edhe motivet prapa një tentimi të tillë.

Të ngjashme