Ambasada e ShBA-së në Prishtinë: Kosova, lider në luftën kundër terrorizmit

Prishtinë | 18 Kor 2021 | 12:07 | Nga Ekonomia Online

Ministri i Brendshëm, Xhelal Sveçla, ka bërë të ditur se 11 shtetas të Kosovës, gra dhe fëmijë, janë kthyer në vendlindje nga zonat e konfliktit në Siri.

Lidhur me këtë, ka reaguar Ambasada amerikane në Kosovë duke e përgëzuar këtë veprim të autoriteteve kosovare.

Tutje, Ambasada ka shtuar se Kosova është lider në luftën kundër terrorizmit dhe ekstremizmit.

“ShBA përgëzon riatdhesimin e djeshëm të qytetarëve kosovarë nga zonat e konfliktit në Siri. Këto kthime demonstrojnë gatishmërinë e Kosovës për të marrë përgjegjësi për qytetarët e saj duke dhënë një shembull për të tjerët. Kosova është lider në luftën kundër terrorizmit dhe ekstremizmit”, thuhet në postimin e Ambasadës së ShBA-së në Twitter.

Të ngjashme