Ambasada e Turqisë në Prishtinë: Erdogan dhe Qeveria janë në detyrë

Prishtinë | 16 Kor 2016 | 10:06 | Nga

Pas ngjarjeve që ndodhën në Turqi, me një deklaratë për media ka dalë sot në mëngjes edhe Ambasada e Turqisë në Prishtinë.

“Ngjarjet në Turqi janë përpjekje për një grusht shteti kundër një qeverie të zgjedhur. Me një unitet dhe solidaritet populli ynë është vënë kundër këtij dukurisë”, thuhet në komunikatën e ambasadës.

Sipas ambasadës turke në Prishtinë, Presidenti dhe Qeveria aktuale vazhdojnë të jenë në detyrë. Kjo nuk është një ngjarje cila e përfshinë Forcat e Armatosura Turke në tërësi.

Është aktivitetet të një grupi brenda Forcave të Armatosura Turke dhe kundër këtij populli ynë ka dhënë përgjigjën e duhur.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme