Arianit Koci: S’i dëbojmë serbët, i ruajmë heronjtë

Prishtinë | 09 Pri 2017 | 14:16 | Nga

Avokati Arianit Koci, në një status në Facebook ka shkruar se si Kosova ka shumë diversitet dhe siç duhet të ruhen heronjtë nuk duhet të dëbohen as serbët.

Koci ka shkruar:

Asnjëherë nuk na ka shkuar në mend t’i dëbojmë serbët. Për më tepër, Kosova mburret me diversitetin e vet.

Besojmë në Kosovën multinacionalë dhe multifetare, ku të gjithë qytetarët janë të barabartë.

Por, duhet ta kuptoj z. dhe kamarilla e tij, se çdo krim i kryer në Kosovës nga ana e pushtetit gjenocidal në Kosovë do të ndëshkohet.

Për këtë do të angazhohemi deri në frymën e fundit.

Njëjtë, deri në frymën e fundit, do ta ruajmë Kosovën dhe heronjtë tanë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme