Arrestohet në Mitrovicë personi që kreu vjedhje të rënda

Mitrovicë | 30 Qer 2019 | 16:02 | Nga Ekonomia Online

Njësiti i hetimeve të Stacionit Policor Ferizaj në bashkëpunim me hetuesit e Stacionit policor Mitrovicë, kanë arrestuar sot në Mitrovicë një person të dyshuar në lidhje me dy raste të vjedhjeve të rënda si dhe dy raste vjedhje e veturës, të raportuara në Ferizaj dhe rrethinë.

Egziston dyshimi i bazuar se personi K.H. (m/sh/k 19 vjeç), në periudhën kohore prej 26 deri 30.06.2019,në Ferizaj dhe rrethinë ka kryer disa vepra penale : -Me 21.06.2019, duke përdorur mjete të forta ka depërtuar në xhamitë në Ferizaj dhe në fshatin Doganaj,ku nga aty ka vjedhur një shtëpizë kompjuteri,një Llaptom dhe paisjet pjera përcjellëse.

-Me 28.o6.2019 në Ferizaj,vjedhje e automjetit ,,Jeta’’ , me 30.06.2019 gjithashtu në Ferizaj vjedhje e automjetit Golf II”.

Automjetet e vjedhura janë gjetur dhe konfiskuar, një në Mitrovicë dhe tjetra në Prishtinë, ku pas përfundimit të procedurave ligjore ju kthehen pronarëve.

Gjatë intervistimit, në prani të avokatit, i dyshuari i lartshënuar i ka pranuar në tërësi veprat e kryera.

Me urdhër të prokurorit, të dyshuarit i është shqiptuar masa e ndalimit policor prej 48 orëve dhe i njëjti është dërguar në qendrën e mbajtjes në Ferizaj.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme