16 nxënës e 4 mësimdhënës preken nga Covidi, ndërpritet mësimi në “Xhemail Mustafa”

Prishtinë | 23 Tet 2020 | 19:14 | Nga Ekonomia Online

Pas infektimit të 16 nxënësve dhe 4 mësimdhënësve me Covid-19, me vendim të Ministrisë së Shëndetësisë në shkollën fillore “Xhemail Mustafa”, do të ndërpritet mësimi.

Në vendimin e nënshkruar nga ministri i Shëndetësisë, të cilin e ka siguruar EkonomiaOnline, kjo shkollë do të kalon në mësimin online.

Në dokumentet që ka siguruar EO thuhet se Drejtoria Komunale dhe Task Forca do ta monitorojnë gjendjen në vazhdimësi, si dhe obligohen Inspektorët Sanitar dhe ata Komunal të marrin veprimet e nevojshme në zbatim t% këtij vendimi.

No description available.
No description available.
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme