A duhet që qeveria t’ua paguajë grevistëve pagat e shtatorit

Prishtinë | 03 Tet 2022 | 16:37 | Nga Ekonomia Online

Dyert e shkollave anembanë vendit janë hapur përfundimisht këtë të martë.

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, është pajtuar që greva të pezullohet e nxënësit bashkë me mësimdhënës t’i kthehen procesit mësimor.

Por një çështje tjetër është se për ta që kanë qenë pjesë e grevës nuk do të ekzekutohen pagat për muajin shtator.

Lidhur me këtë, nëse pajtoheni ose jo, mund ta jepni mendimin tuaj në sondazhin ‘online’ të hapur në faqen zyrtare të KlanKosova.tv.

Të ngjashme