Anulohet Testi i Arritshmërisë (Dokument)

Prishtinë | 06 Gus 2020 | 11:55 | Nga Ekonomia Online

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH), mor vendim sot për anulimin e Testit të Arritshmërisë për nxënësit e klasave të nënta.

Vendimi është marr për shkak të gjendjes së rënuar të pandemisë, raporton gazeta Objektivi.

MASH-i e arsyeton këtë vendim për shkak të ruajtjes së shëndetit të nxënësve dhe personelit arsimor.

“Marrë parasysh në gjendjen nëpër të cilën është duke kaluar vendi ynë si pasojë e pandemisë COVID-19, me qëllim të ruajtjes së shëndetit të nxënësve, mësimdhënësve, personelit të institucioneve arsimore dhe gjithë qytetarëve u vendos si në dispozitiv të këtij vendimi”, thuhet në arsyetimin e vendimti.

Të ngjashme