Drejtoresha e Arsimit: Do ta rregullojmë ndriçimin në shkollat dhe çerdhet e Prishtinës

Prishtinë | 22 Qer 2022 | 19:36 | Nga Ekonomia Online

Drejtoresha e Arsimit në Prishtinë Besianë Musmurati, ka thënë se po punohet në rritjen e sigurisë në shkollat e kryeqytetit.

Musmurati njoftoi se është rregulluar ndriçimi në hapësirat rreth shkollës “Hilmi Rakovica”.

Ajo shtoi se nuk do të ndalen deri në rregullimin e plotë të ndriçimit në të gjitha shkollat dhe çerdhet e Prishtinës.

Të ngjashme