Hapet konkursi për regjistrimin e nxënësve të klasave të dhjeta në Prishtinë

Prishtinë | 27 Qer 2022 | 11:37 | Nga Ekonomia Online

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës ka shpallur sot konkursin për regjistrimin e nxënësve të klasave të dhjeta, 2022/ 2023.

Dokumentet e nevojshme për konkurrimNxënësit për të konkurruar për regjistrim në klasën e 10-të në gjimnaze dhe IAAP, duhet të paraqesin këto dokumente:
– Fletëparaqitjen (e cila merret në shkollën në të cilën konkurron)
– Dëftesën origjinale për kryerjen e shkollës së mesme të ulët (6-9) dhe
– Certifikatën/Ekstraktin e lindjes.

Të ngjashme