Nxënësit garojnë në recitimi të poezisë në Gjuhën Angleze

Prishtinë | 13 Dhj 2019 | 07:15 | Nga Ekonomia Online

Nxënësit finalistë nga e gjithë Kosova të klasave 3-12 do të konkurrojnë sot në garën e katërtë vjetore Po-e-Zë.

Po-e-Zë është një konkurs nacional recitues i organizuar nga Vullnetarët e Korpusit të Paqes në Kosovë.

Nxënësit do të recitojnë poezi në gjuhën angleze dhe do të vlerësohen nga juria profesionale.

Do të zgjidhen tre fitues për secilën grupmoshë sishkollë fillore, e mesme e ulët, dhe e mesme).

Qëllimet e kësaj gare janë përmirësimi i aftësive të nxënësve në gjuhën angleze, rritja e vetëbesimit të tyre, dhe që ata të krijojnë një zonë për kreativitetin dhe vetë-shprehjen e tyre.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme