Rektori i UBT-së pjesë e samiti ndërkombëtar “Teknologjitë e reja në edukim”

Prishtinë | 11 Maj 2020 | 13:34 | Nga Ekonomia Online

Rektori i UBT-së, prof.dr Edmond Hajrizi, do të jetë pjesë e një samiti ndërkombëtar ku do të trajtoj temën “Teknologjitë e reja në edukim”. Konferenca do të mbahet përmes platformës Zoom, sot duke filluar nga ora 16:00.

Ky eveniment organizohet nga Nothern Illions University në Chicago dhe nga profesoresha e njohur Gjyla Çeliku, e cila do ta udhëheq të njejtin. Në fokusin e këtij debati do të jenë tema mbi shëndetësinë, politikën, ekonominë dhe arsimin në kohën e pandemisë.

Pjesë e debatit do të jetë edhe diplomati dhe ish-ambasadori amerikan Xhejms Perdju, diplomatë dhe ekspertë të njohur ndërkombëtar, personalitete politike të vendit si dhe nga diaspora.

NJOFTIM: Rektori Hajrizi do të trajtoj temën “Teknologjitë e reja në edukim”, në samitin ndërkombëtar për COVID…

Gepostet von UBT – Higher Education Institution am Montag, 11. Mai 2020
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme