Shaqir Palushi ligjëron në UP “Ukshin Hoti”: Dyert e suksesit janë të hapura gjithmonë për ata që nuk dorëzohen

Prishtinë | 23 Nën 2021 | 18:16 | Nga Ekonomia Online

Shaqir Palushi, pronar i kompanisë “Frutex”, e cila merret me prodhimin e pijeve joalkoolike dhe energjike në Kosovë, ka mbajtur një ligjëratë në Universitetin “Ukshin Hoti” Prizren.

“Ligjëratë në Universitetin “Ukshin Hoti” Prizren “Dyert e suksesit janë të hapura gjithmonë për ata që nuk dorëzohen”, ka shkruar ai në Facebook.

Të ngjashme