Tenderi i UP-së: AKK-ja rekomandon anulim, OSH-ja urdhëron procedim

Prishtinë | 19 Tet 2016 | 08:21 | Nga

Organi Shqyrtues i Prokurimit ka urdhëruar universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” që të vazhdojë procedurën e prokurimit me titull “Furnizim me pajisje laboratorike dhe pajisje të tjera për nevoja të UP-së”, loti 1, shkruan Koha Ditore.

Vendimi i tillë është marrë pasi është aprovuar si e bazuar ankesa e kompanisë “Vitchek”, bërë pranë OshP-së pas njoftimit për anulim të tenderit nga UP-ja. E UP-ja e kishte anuluar tenderin duke u mbështetur në faktin se kishin marrë një opinion nga Agjencia Kundër Korrupsionit, në të cilin ishte rekomanduar anulim i tenderit

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme