Bahtiri: Qyteti i Mitrovicës tani frymon lirshëm

Mitrovicë | 05 Shk 2017 | 13:39 | Nga

Agim Bahtiri e ka komentuar rrënimin e murit që u bë para pak çastesh në qytetin e Mitrovicës.

Ai ka deklaruar se shqiptarët kanë qenë gjithmonë kundër murit dhe kundër ndarjes, prandaj sipas tij vlen mendimi i qytetarëve e jo i njerëzve që kanë interesa personale.

“Qyteti i Mitrovicës tashmë frymon lirshëm, dhe këtë liri ta gëzojnë të gjithë qytetarët e Kosovës. Qëndrimi jonë ka qenë bashkimi i qytetit për të gjithë qytetarët dhe kjo edhe ka ndodhur”, u shpreh kryetari i Mitrovicës.

Ai e falënderoi edhe Goran Rakiqin, kryetarin e Mitrovicës së Veriut për marrëveshjen që rezultoi me rrënimin e këtij muri.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme