Muharremaj: Angazhimi është serioz për një mjedis sa më të pastër

Suharekë | 21 Jan 2020 | 13:06 | Nga Ekonomia Online

Komuna e Suharekës ka vazhduar pastrimin e hapësirave publike nga mbeturinat përgjatë rrugëve Mushtisht – Suharekë dhe Vraniç – Suharekë.

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj, në një postim në faqen e tij në Facebook, ka theksuar rëndësinë e mbajtjes së një mjedisi sa më të pastër.

“Angazhimi është serioz dhe jemi të përkushtuar ta kemi komunën me ambientin më të pastër në Kosovë”, ka theksuar Muharremaj

Fotografia e Bali Muharremaj
Fotografia e Bali Muharremaj
Fotografia e Bali Muharremaj
Fotografia e Bali Muharremaj
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme