Besim Matoshi në gjendje të rëndë, ka nevojë për ndihmën tuaj – operimi i kushton 35 mijë euro

Prishtinë | 08 Maj 2022 | 17:05 | Nga Ekonomia Online

Besim Matoshi nga Hajvalia, baba i dy fëmijëve, është sëmurë dhe në gjendje të rëndë. Për shkak të gjendjes kritike, mjekët në Kosovë e kanë adresuar për shërim jashtë vendit.

Apeli i familjes:

Aktualisht, Besimi është në Maqedoni, në spitalin “Filipi II”. Ai ka probleme me valvulën e zemrës, të cilën duhet urgjentisht ta operojë aty.

Nata në spitalin “Filipi II” po u kushton familjes 800 euro, ndërkaq, operimi për t’i shpëtuar jetën, po u kushton 35 mijë euro.

Prandaj, të sfiduar nga kjo situatë e rëndë shëndetësore e birit, bashkëshortit dhe prindit, familja është detyruar që të kërkojë ndihmën e banorëve të Hajvalisë dhe të gjithë bamirësve.

Të gjithë ju që keni mundësi të ndihmoni, kontaktojeni familjen e Besimit në numrin e poshtëshënuar.

TEL/Viber: +38345611254

Nr i xhirollogarisë në TEB Banka: 2020000186564734 (Sofije Matoshi – Nëna)

WesterUnion: Kontaktojeni familjen për kontakt në telefonin më sipër.

Lokacioni i shtëpisë: Përballë lokalit “Fini-F”

Të ngjashme