BGF-ja dhe Germanwatch ndajnë grante për “ide të gjelbra”

Prishtinë | 16 Kor 2019 | 15:19 | Nga Ekonomia Online

Balkan Green Foundation – BGF së bashku me organizatën Germanwatch nga Gjermania bëjnë thirrje për aplikim për dy grante në vlerë prej 15,000 eurosh për ide të gjelbra në prodhim të energjisë elektrike, apo në efiçiencë të energjisë, për të gjithë personat e interesuar në këtë lëmi.

Jemi të hapur t’u përgjigjemi te gjitha pyetjeve tuaja eventuale si dhe me kënaqësi marrim pjese ne intervista te ndryshme qe ju mund t’i organizoni ne lidhje me këtë projekt.

Kjo është një mundësi e artë për te gjithë, qe kane ide dhe kane vizion për te krijuar dicka te re dhe inovative dhe unike, qofte ide, projekt, shërbim apo zgjidhje e cila edhe mund të replikohet dhe mund të ndikojë sadopak që të përshpejtoj rrugëtimin e Kosovës drejt një sistemi energjetik të pastër dhe të gjelbër.

Të ngjashme