Dalibor Jevtiq uron Fitër Bajramin

Prishtinë | 14 Qer 2018 | 16:42 | Nga

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtiq ka uruar të gjithë qytetarët e besimit Islam për Festën e Fitër Bajramit.

“Dua qe gëzimi i kësaj festë të madhe për të fuqizuar frymësisht të gjithë njerëzit e fesë islame dhe për të konfirmuar të vërtetën e përjetshme që vetëm së bashku në respekt, besim, tolerancë, bashkëjetesë dhe harmoni të ndërsjellë mund të ndërtojmë një të ardhme më të mirë për veten dhe pasardhësit e tonë. Duke ushqyer këto vlera në mënyrën më të mirë të mundshme, ne do të kontribuojmë në afirmin ndërfetare dhe ndëretnike dhe ne do t’i respektojmë dhe mbrojmë dallimet si diçka të vlefshme. Ju uroj te kaloni kete feste me familje, miq dhe njerëz dashamirës “, tha Jevtic në një shënim urimi”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme