Demokracia Studentore mban aktivitet simbolik para Kishës Ortodokse

Prishtinë | 22 Nën 2017 | 08:25 | Nga

Demokracia Studentore sot prezanton dëshmitë e vendosjes me dhunë të Kishës Ortodokse në hapësirat e UP-së.

Më poshtë mund ta lexoni të plotë njoftimin e Demokracisë Studentore:

“Demokracia Studentore për ta kundërshtuar vendimin e gjykatës së Apelit, e cila ka vendosur pro Kishës Ortodokse që me dhunë është ndërtuar nga kasapi i Ballkanit Sllobodan Milloshoviq, dhe me këtë vendim UP-ja po humbë shtatë hektar tokë.
Ne si organizatë studentore dhe si studentë do ta mbajmë një aktivitet simbolik për të prezantuar dëshmitë e  vendosjes me dhunë të këtij objekti”.

Aktiviteti simbolik do të mbahet para Kishës ne kampusin e UP-së”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme