Dëmtohet gypi, mbesin pa ujë këto lagje të Prishtinës

Prishtinë | 14 Jan 2021 | 12:03 | Nga Ekonomia Online

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “ Prishtina ” sh.a., njofton konsumatorët, se ka dëmtim të gypit të ujit me diametër fi 200 mm në afërsi të stacionit të vjetër të trenit, mbi lagjen” Lakrishte” në Prishtinë.

“Ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit janë në vend ngjarje dhe po merren me sanim.

Deri në përfundimin e sanimit pa ujë të pijshëm janë: pikat e larta të lagjes “ Dardania” në Prishtinë, lagjja “Lakrishte” rreth vend ndodhjes së dëmtimit të gypit, një pjesë e lagjes Arbëria që lidhet me lagjen Lakrishte dhe FSK-ja”, njofton ujësjellësi.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme