Prishtina shënon me aktivitete të shumta Ditën e Rinisë

Prishtinë | 13 Gus 2016 | 11:13 | Nga

Me rastin e 12 Gushtit, Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, sektori i rinisë i Komunës se Prishtinës, në bashkëpunim me organizata të shumta rinore, organizuan aktivitete të ndryshme.

Aktivitetet u organizuan në dy lokacione të ndara:

Në sheshin “Zahir Pajaziti” u zhvilluan këto aktivitete:

Këndi i pikturës

Simulimi i ndihmës së parë
Aktivitete të Parkourit – Show Parkour
Aktivitete Motoristike

Kurse, në Pishinën e Gërmisë u zhvilluan këto aktivitete:

Bianale Grafike – Aktivitete Artistik me Sprej (Ngjyrë për metal)
Aktivitete në not për fillestarë dhe gara noti për të rinj
Siguria në komunitet- ligjëratë Futboll dhe lojëra pa kufi

Turnir në basketboll

Këto aktivitete mblodhën shumë të rinj dhe qytetarë të moshave të ndryshme, të cilët perveç që patën rastin t`i percjellin, në shumë prej tyre të rinjtë, poashtu patën mundësi edhe të ju bashkohen këtyre aktiviteve, duke shfaqur talentin e tyre në shumë fusha.

a1 aktiviteti 1 aktiviteti 2 aktiviteti i dites se rinise

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme