Ferizajasi dënohet me 500 euro gjobë dhe për një vit heqje patentë shoferi

Prishtinë | 31 Kor 2022 | 13:45 | Nga Ekonomia Online

31/07/2022 | 12:48

Policia Rajonale e Komunakacionit Rrugor në Ferizaj, sot në ora 02:35 të mëngjesit, ka ndaluar shoferin i cili me automjetin e tij të udhëtarëve shkaktoi kundërvajtje në komunikacion, tejkalim i shpejtësisë në rrugën “Rexhep Bislimi’’ në Ferizaj.

I dyshuari, në zonën e kufizimit 40 km/h, zhvilloi shpejtësi 100 km/h.

Në lidhje me këtë, policia ndaj shoferit me inicialet E.A (M/K) i moshës 25 vjeçar i shqiptoi një gjobë, sipas ligjit të komunikacionit rrugor, 500 euro, 5 pikë negative dhe një (1) vit masë mbrojtëse (heqje e patentë shoferit).

Ai në tërësi e pranoi kundërvatjen e shkaktuar.

Me këtë rast, Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, apelon tek shoferët e automjeteve që të respektojnë shpejtësinë e kufizuar të lëvizjes.

Të ngjashme