Fondacioni Golden Eagle i dhuron pajisje mbrojtëse Spitalit te Prizrenit

Prishtinë | 14 Sht 2020 | 16:17 | Nga Ekonomia Online

Spitali i Prizrenit është spitali i radhës i cili pranon donacion nga fondacioni Golden Eagle.

Punëtorëve shëndetësor të spitalit rajonal të Prizrenit përmes këtij donacioni iu dhuruan pakot me pajisje mbrojtëse të cilat përmbajnë 820: maska mbrojtëse, maska plastike, rroba antibakteriale dezinfektues si dhe 600 njësi lëngje frutash Relax 100%.

Fondacioni Golden Eagle po vazhdon edhe me tutje dhënien e donacioneve për punëtoret shëndetësor ne te gjitha spitalet e komunave te Kosovës.

Deri me tani, përfituesit e donacioneve nga fondacioni Golden Eagle kane qene: Spitali Rajonal i Pejës, Spitali rajonal i Gjakovës, Spitali i Ferizajt, Vushtrrisë, Gjilanit dhe Spitali i Prizrenit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme