FSK në aksion për ta kapur “Ariun e Prizrenit”

Prishtinë | 05 Maj 2019 | 18:15 | Nga Ekonomia Online

Pas raportimeve për dëmet e shkaktuara nga Ariu i Murrmë, Forcat e Sigurisë së Kosovës kanë ofruar ndihmë për menaxhimin e situatës së sigurisë për banorët e fshatit Pouske.

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit ka emëruar një Komision për vlerësimin e masave që duhet të ndërmerren për mbrojtjen e banorëve dhe pasurisë së tyre.

“FSK i është përgjigjur pozitivisht kësaj kërkese dhe sot një ekip nga njësia ndërlidhëse e saj për reagim në rastet e krizave së bashku me disa anëtarë të komisionit të formuar nga MMPK/AMMK, kanë dalë në vendin e ngjarjes”.

“Gjatë analizës së situatës dhe shqyrtimit të nevojave, banorët e fshatit kanë propozuar që zgjidhja me e mirë për te tejkaluar situatën do të ishte ndërrimi i lokacionit për ariun e murrmë”.

Më poshtë mund ta lexoni njoftimin e plotë të Agjencionit për Mbrojtjen e Mjedisit në Facebook.

Për t’u informuar më shumë rreth dëmeve të shkaktuara nga ariu në fjalë, klikoni në linkun e mëposhtëm.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme