Gjakovë: Aktakuzë për dhunë në familje

Gjakovë | 26 Dhj 2018 | 15:19 | Nga Ekonomia Online

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit Sh.B., për veprën penale “shkelja e urdhrit për mbrojtje”.

Sipas aktakuzës, i pandehuri Sh. B., më 16 nëntor në shtëpinë e tyre ka shkelur urdhrin për mbrojtje të dhënë nga Gjykata Themelore në Gjakovë.

Sipas aktvendimit i është ndaluar që të kërcënoj dhe të kryej ndonjë veprim te dhunës ndaj palës se mbrojtur A.B., mirëpo i pandehuri ka shkelur urdhrin mbrojtës në datën e lartëcekur , duke përdorur prapë dhunë fizike ndaj bashkëshortes së tij.

Me këto veprime ekziston dyshimi i bazuar mirë se i pandehuri ka përmbushur elementet e veprës penale të përshkruar më lartë.

Prokurori i rastit, ka propozuar Gjykatës Themelore në Gjakovë që i pandehuri të dënohet sipas ligjit për veprën penale i cila i vihet në barrë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme