“Ibër Lepenci” shpenzon 40 mijë euro për shërbime telefonike

Prishtinë | 28 Kor 2017 | 11:32 | Nga

Ndërmarrja publike Ibër Lepenci ka shpenzuar hiç më pak se 40 mijë euro për shërbime telekomunikuese. Këto shpenzime ndërmarrja i ka planifikuar për  36 muaj, shkruan Gazeta Fjala.

Shërbimet e përfshira në kontratën e nënshkruar me datën 27 korrik, përfshijnë telefonin fikse, mobil, internet dhe shërbim kabllor. Fitues i këtij tenderi që është shpallur në KRPP është Telekomi i Kosovës.

Shuma e saktë e shpenzimeve  siç thuhet në njoftimin për shpallje të tenderit është  40 mijë e 369 euro.

aaa

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme