IKSHPK-ja: Mos lejoni mbylljen e të gjithëve për pakujdesinë e disave

Prishtinë | 14 Nën 2020 | 16:43 | Nga Ekonomia Online

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë thirrje qytetarëve që të jenë të kujdesshëm në mënyrë që mos të përhapet pandemia COVID-19.

Sipas këtij instituti, është në dorën e secilit të kontribuojë në këtë situatë të rënduar, njofton Klan Kosova.

“MOS LEJONI MBYLLJEN E TË GJITHËVE PËR PAKUJDESIN E DISAVE! KUDO QË VËRENI PERSONA QË NUK I PËRMBAHEN REKOMANDIMEVE, I KËSHILLONI”.

Më poshtë mund ta lexoni apelin e plotë të IKSHPK-së:

TË DASHUR QYTETARË!

MOS LEJONI MBYLLJEN E TË GJITHËVE PËR PAKUJDESIN E DISAVE!

KUDO QË VËRENI PERSONA QË NUK I PËRMBAHEN REKOMANDIMEVE, I KËSHILLONI!

KËSHILLIMI ËSHTË OBLIGIM QYTETAR!

JU LUTEMI PËR KUJDES TË SHTUAR!

VIRUSI ËSHTË KUDO! VIRUSI VRET!

JU LUTEMI PËRMBAJUNI REKOMANDIMEVE!

VENDOSNI MASKAT!

NE PO PUNOJMË PËR JU PA NDËRPRE, ANDAJ NA NDIHMONI PAK QË TË JU NDIHMOJMË SHUMË!

NE JU TREGUAM QE NËNTË MUAJ SE MUND TA MBAJMË NËN KONTROLLË COVID-19 VETËM SË BASHKU!

MBANI MASKA-SHPËTONI JETË! SË BASHKU KURSEJMË JETË!

ËSHTË NË DORËN E SECILIT TË KONTRIBUOJË NË KËTË SITUATË TË RËNDUAR DHE TË BINDNI SË PAKU NJË PERSON TI PËRMBAHET REKOMANDIMEVE TË INSTITUTIT KOMBËTAR!

Ju faleminderit për mirëkuptim!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme