Iu kthehen shërbimet shëndetësore banorëve të fshatit Nishor

Prishtinë | 18 Maj 2021 | 21:27 | Nga Ekonomia Online

Ambulanta e Mjekësisë Familjare në fshatin Nishor në komunën e Suharekës, ka filluar me shërbime shëndetësore për banorët e kësaj ane.

Njoftimin për hapjen e kësaj ambulante e ka bërë edhe drejtoresha e Shëndetësisë Besa Kuqi duke thënë se: “banorëve të fshatit Nishor dhe fshatrave për rreth iu kthehen shërbimet shëndetësore të mjekësisë familjare, Mjeku, do të përkujdeset për shëndetin e banorēve të kesaj ane”.

Orari i punës për momentin, në këtë ambulantë do të jetë ky:
E Hënë – E Premte prej orës 16:00-22:00.

Të ngjashme