Kandidatët për policë i nënshtrohen testit psikologjik

Prishtinë | 17 Nën 2018 | 10:18 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës sot mban testimin psikologjik për kandidatët që kanë aplikuar për të qenë pjesëtarë të saj.

Kandidatët e ftuar për test psikologjik duhet të paraqiten nga ora 08:30 në Klinikën e autorizuar të PK-së që gjendet në Veternik.

Kandidatët me vete duhet të kenë letërnjoftimin ose pasaportën valide dhe një laps kimik.

Sipas Policisë, vetëm kandidatët që përfundojnë me sukses testimin psikologjik do të informohen të njëjtën ditë nga zyrtari përgjegjës për datën dhe kohën e mbajtjes së kontrollimit mjekësorë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme