KEDS: Këto vende do të mbesin nesër pa rrymë

Prishtinë | 24 Jan 2017 | 17:19 | Nga

KEDS ka njoftuar se në disa vende në Kosovë do të ketë shkyçje elektrike.

Kjo sipas KEDS do të ndodhë për shkak se nevojitet që të krijohen kushte të sigurisë gjatë sanimit të një prishjeje.

Më poshtë gjeni njoftimin e KEDS:

Pejë

Mirëmbajtje të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.01.2017 në TS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Loxha (Kodi:51000008) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha Qerhane, Loxha 3, Loxha 2, Graboc, Loxha1, Loxha e Reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci i Ulët, Raushiq xhamia, Raushiqi Ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ormanit, daljeve dhe i izolatorëve VHD.

Gjakovë

Mirëmbajtje të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.01.2017 në TS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi:80080007) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dobroshi dhe Nivokazi.

Arsyeja e ndërprerjes: montimi i shtyllës së betonit në LP dhe riparimi i ndarësit linjor në fshatin Brovinë, TS-kulla Dobrosh, revizionimi i oramnit TU (ndërrimi I ndërprerësve, bazamenteve siguresave të TU), kontrollimi-shtimi i trafovajit, pastrimi i hapësirës jashtë dhe brenda TS-it.

2.

Më 26.01.2017 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Qyteti II (Kodi:82000004) prej orës 08:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti 2 -Rahovec

Arsyeja e ndërprerjes: demontimi i shtyllës së drurit në atë të betonit dhe vendosja e konzollës në shtyllë të betonit dhe bartja e përçuesve në shtyllë të betonit.

3.

Më 26.01.2017 në TS 35/10 kV Xërxa do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati –Fortesë.

Arsyeja e ndërprerjes: revizionimi i TM në TS-Fortesë 3, 4 dhe 5, riparimi ormanit të brendshem ndërrimi i bazamentve 04/KV në TS Sapniqi II.

Gjilan

Mirëmbajtje të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.01.2017 në TS 35/10 kV Kllokoti do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Industriali (Kodi:61065005) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Mogillë, një pjesë e Vitisë, te Zahirët, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fab.Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq dhe Bujku.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ormanit TU, të bazave dhe siguresave TM të TS-060.

Mitrovicë

Mirëmbajtje të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.01.2017 në TS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Novolani (Kodi:73000005) prej orës 10:30 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave të 10kV.

Prishtinë

Mirëmbajtje të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.
Më 26.01.2017 në TS 35/10 kV Batllava do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Batllava(Kodi:14015001) prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja e ndërprerjes: energjizimi i TSSH i ri 10(20) kV 160 kVA dhe ndarësit linjor montimi në shtyllë 10(20)kV; 16 kA; 630A Bajraktaret i Ri në kuadër të projektit LOT 2 Podujeva nënprojekti Batllavë.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.01.2017 në TS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi:16021004) prej orës 11:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullovë,Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: promontimi i shtyllave.

2.

Më 26.01.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 3 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Nr.13 Drini i bardhë(Kodi:12000007) prej orës 08:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Arta I/1, Arta I/2, Shtjefen Gjeqovi, Drini i bardhë 1.

Arsyeja e ndërprerjes: demontimi i kthinave te vjetra dhe montimi I kthinave te reja 10 kV.

3.

Më 26.01.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV j05 Bardhosh(Kodi:13000001) prej orës 10:30 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave ne LP 10 kV.

4.

Më 26.01.2017 në TS 35/10 kV Badovci do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Hajvalia(Kodi:10014002) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hajvalia.

Arsyeja e ndërprerjes: zhvendosje e shtyllës në LP 10 kV

Prizren

Mirëmbajtje të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.01.2017 në TS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Kamenica (Kodi:31000029) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Gurishti, Petrovë dhe Lagjja Arbana.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i shtyllave dhe bartja rrjetit në shtylla të reja të TM.

Ferizaj

Mirëmbajtje të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.01.2017 në TS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Sllovia (Kodi:41000003) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dobratin, Gushtericë, Livagjë, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: montimi – demontimi i shtyllave betoni TL dhe TU në fshatin Sllovi dhe Smollushë.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 25.01.2017 në TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të shkyçen:

· Trafo T1 dhe T2 prej orës 12:00 deri në orën 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti i KEDS-it, rrugët: Dëshmorët e Kombit, Spitalit, 12 Qershori, Pleshinës, Nerodimes (një pjesë), Skënderbeu, Sejdi Sejdiu, rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi, Barakat, rr. Prizrenit, Saraishta, Lloshkobare, Bublica, Llojza, Slivova, fsh.Dremjak, fsh.Koshare, Kosovatransi, ndertesa e FSK-se, Kosovatransi, Remonti, Kombinati i drunit, rr. Vëllezërit Gervalla (një pjesë), magjistralja Ferizaj –Prishtine, Talinovci i Muhaxherve, Sazli, Pojata, Rahovica, Fusha e Madhe, rr. 28. Nëndori (një pjesë), rr. Ganimete Terbeshi, një pjesë e magjistrales Ferizaj-Prishtine, Prelezi, FSK-ja, Mineksi, Fabrika e Gypave, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukës, ELSAMI, Fitorja, Ferplasti, rr.12.Qershori, rr.Deshmoret e Kombit, rr. Skenderbeu, rr. Sejdi Sejdiu, rr. Pleshinës, rr.Nerodimes, rr. E .Duraku; rr. V.Gërvalla, Lagjja e Re, Hasan Prishtina (një pjesë), rr. Gj.Sereqi, qyteti i Shterpcës, Shtepai, Hotel Breza, Brezovica, Jazhinca, Sevce, Vërbeshtica, Fabrika Ivo Llola, Biti e Ulet, Biti e Epërme, Paloj, Shushiq, Gotovusha, Drajkovci, Viqa, Gradovica, Firaja, Brodi, Hotel Narcisi, Repitetori, Shkolla e Skijimit, Hotel Molika, Fabrika Pillana, Berevci, qyteti i Kaçanikut, fshatrat: Runjeva, Llanishta, Gjurgjedelli, Kërbliqi, Dardhishta, Leskovica, Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku, Trupaja, Kovaçeci, Nikaj, Malzezi, Provoli, Dubrava, Vataj e Epërme dhe Fabrika Renova.

Kjo shkyçje nevojitet që të krijohen kushte të sigurisë gjatë sanimit të prishjes së lajmëruar në ndarës në zbarën 35 kV.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme